element('front'.DS.'cover', ['result' => $page]) ?>

Concept

Ansamblul de locuințe este amplasat în vecinătatea pieței Aurora-Flavia, pe strada Paul Constantinescu. El este alcătuit din 25 de unități - apartamente și case de tip cuplat. Întregul proiect va fi împărțit în 3 etape. Etapa I planificată pentru finalizare în noiembrie 2018, cuprinde construcția primelor 6 case, cu regim de înălțime parter și mansardă înaltă. Acestea sunt compuse din camera de zi orientată către curte și bucătărie generoasă la nivelul parterului, iar la nivelul superior, doua dormitoare. Accesul din stradă se face printr-o curte amenajată modern cu loc de parcare pavat. Camera de zi, însorită plăcut datorită orientării către Sud-Vest, are o terasă umbrită prin care se ajunge în curte. Curțile celor 6 locuințe au suprafețe totale între 70-80 mp. Suntem mândri de arhitectura de calitate, interioarele atent proiectate și dotările de nivel înalt cu care urmărim să multumim un public atent la detalii și care găsește satisfacție într-un ambient premium. Vă invităm să aflați mai multe despre acest ansamblu și să descoperiți echipa din spatele proiectului.

Conceptul proiectului:

Ansamblul de locuințe Aurora Residence este rezultatul a 12 ani de activitate în domeniul construcțiilor rezidențiale și industriale care ne-au învățat multe despre nevoile clienților noștri și cum să ne îndreptăm toată energia pentru a le depăși.


Elementele construcției:

Fundațiile - Sunt realizate din grinzi continue din beton armat tip B360, armate cu fier beton de 12 mm grosime.
Structura - Ridicarea locuințelor este facută în sistem de cadre din stâlpi și grinzi din beton armat. 
Zidaria - Pereții sunt realizați din blocuri din beton celular produse de compania Ytong. Prin grosimea lor de 40 cm acestea asigură o termoizolare foarte eficientă, permițând în același timp circularea naturală a vaporilor de apă din mediul interior către exterior. 
Acoperiș - Șarpantă din structură din lemn, izolat cu vată minerală rezistentă la apă Rockwool și învelitoare din țiglă ceramică Tondach

Mai multe detalii despre construcție și dotări

- compartimentări interioare masive din blocuri fonoizolante Ytong cu grosime de 15 cm
- scară interioară din beton armat
- ferestre din tâmplărie PVC performantă, și geam cu trei straturi cu protecție solară
- rulouri electrice cu lamele din aluminiu pentru umbrire controlată, termoizolare și securitate sporită
- încălzire în pardoseală, brand Rehau, controlată prin termostat de ambient și cazan în condensație marca Viessmann sau Buderus
- pardoseli finisate cu parchet triplu-stratificat, respectiv plăci ceramice.